Category Archives: Aktualitások

Semmelweis Nap 2014

A több éves hagyománynak megfelelően ez évben is Cegléd Város Önkormányzatával közösen került megrendezésre az Ápolók Napi és Semmelweis Napi ünnepség a kórház parkjában. Az ünnepség kezdete előtt a résztvevők egy perces néma felállással emlékeztek az 59 éves korában váratlanul elhunyt Faragó Tivadarra, aki 39 éven át volt a kórház orvosi műszerésze. A Himnusz hangjai… Read More »

Szélforgó Családi Napközi megnyitó

[slideshow_deploy id=’2432′] „Manóbukfenc” hétfőn, „Gyönyörű mesevár” kedden, „Természetközelben” szerdán,” Kicsi művészek tanodája” csütörtökön, és „Cini-cini muzsika”program várja pénteken a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet kórháza udvarán a hajdani baleseti sebészet műtője helyén a dolgozók apró, 0-3 év közötti csemetéit a szeptember idusán ünnepélyes keretek között átadott 14 apróságot befogadó családi napközi. Az étkeztetést természetesen… Read More »

A kórház napkollektoros rendszerének átadása

[slideshow_deploy id=’2393′]   Az ország legnagyobb egybefüggő, 136 darabból álló napkollektoros rendszerét adták át azon a projektzáró rendezvényen, melyet a Toldy Ferenc Kórházban tartottak január 23-án. Ismételten egy sikeres energetikai projekt megvalósításán van túl a ceglédi kórház, ahol egy 136 darabos napkollektorból álló rendszert adtak át és amellyel meleg vizet állítanak elő a kórház területén… Read More »

Babagaléria

Tisztelt Látogatók! Intézményünk a BabyBox Photography-val együttműködve igény szerint lehetőséget biztosít fényképek készítésére a nálunk világra jött újszülöttekről. A fényképekből készült galéria a toldykorhaz.babyboxphoto.hu weboldalon elérhető.